Zonträningar

Konceptet med öppna träningar i distriktet som är en del i Södermanlands Fotbollförbunds spelarutbildning fortsätter. Mellan oktober 2020 och mars 2021 kommer fyra zonträningar för utespelare att genomföras i samtliga av distriktets fyra zoner (Eskilstuna, Katrineholm, Nyköping, Södertälje). Zonträningarna riktar sig till flickor och pojkar 13-15 år (endast 2 träningar för 13-åringar) och samtliga spelare i dessa åldrar är välkomna. Varje träning är utifrån spelets skeden efter SvFF:s Spelarutbildningsplan. Vi ser gärna att även målvakter anmäler sig till dessa träningar! Öppna målvaktsträningar kommer också att ske separat. Antalet tillfällen är 6 st och målvakter i åldersspannet födda 13-17 år är välkomna. Vi genomför varje pass på två orter respektive datum. Målvaktsträning efter specifika teman kommer genomföras till samma kostnad som för övriga distriktsträningar.

Medtag

Samtliga spelare skall ta med sig egen boll samt komma ombytta och klara till träningarna då vi inte har någon tillgång till omklädningsrum.

Anmälan

Kostnaden är 50:- per spelare och tillfälle vilket debiteras föreningen. Anmälan görs senast 7 dagar innan varje tillfälle. Anmälda som uteblir utan att meddela debiteras 100 %.

Anmälan görs via föreningens FOGIS eller via följande LÄNK.

P g a Covid-19 är Zonträningarna pausade under våren 2021. Vi återkommer med information och planering för hösten 2021.

Zonträningsansvariga