Kallelser till Cup Kommunal och Distriktspojkturneringen

På fredag nästa vecka inleds gruppspel nummer 2 i Distriktpojkturneringen och Distriktflickturneringen Cup Kommunal för spelare födda 2005. Södermanlands F05 spelar i en grupp med arrangören Halland, Östergötland och Blekinge medan P05 spelar i en grupp med arrangören Örebro, Göteborg och Skåne.

Distriktsungdomsturneringarnas sammandrag genomförs i ett annat format jämfört med tidigare. Matcher spelas under fredagar och söndagar, under lördagen genomförs gemensam tränar- och spelarutbildning. 

Starten för det nya tävlingsformatet blev det med det första gruppspelet den 19-21 november 2021. Den andra gruppspelsomgången spelas den 18-20 mars 2022. Sedan följer kvartsfinaler i april/maj, semifinal i juni och slutligen final i juli 2022. Datum för slutspelsomgångarna fastställs senare. 

F05 möter Blekinge och P05 möter Örebro på fredagen. På söndagen möts segrarna respektive förlorarna från fredagens matcher. Läs mer i länkarna nedan.

Läs mer om:
Distriktsungdomsturneringarna
Södermanlands trupper