Futsaltränarutbildning C - inbjudan

Din insats som tränare betyder mycket för svensk futsal. Futsal växer så det knakar, inte bara i Sverige utan också internationellt. I och med det ökade intresset ökar också efterfrågan på kompetenta tränare. Spelarna behöver och förtjänar kunniga och ansvarsfulla tränare som kan inspirera alla spelare till ett livslångt intresse.

Tränarutbildning futsal introducerades hösten 2019 och är den första utbildningen som vänder sig direkt till tränare verksamma inom futsal. För behörighet till tränarutbildning futsal krävs att du som tränare gått kursen tränarutbildning C.

Arrangör

NaFu-distikten Södermanlands FF, Örebro Läns FF, Värmlands FF och Västmanlands FF arrangerar kursen i samverkan.

Förkunskaper

Tränarutbildning C

Omfattning

Modul 1 (8 tim) - Hemuppgifter (8 tim) - Modul 2 (8 tim)

Innehåll

Tränarutbildning futsal är den första utbildningen hos SvFF som specifikt riktar in sig på futsal. Utbildningen bygger vidare på innehållet från Tränarutbildning C och riktar sig mot tränare för spelare från 13 år. Som deltagare får du en fördjupad förståelse inom områdena spelet, futsalens ledarskap och futsalfys. Hemuppgifterna bygger på verksamheten i ditt eget lag och du lär dig att anpassa utbildningsmaterialet efter dina förutsättningar.

Kursupplägg

Modul 1: 24 oktober, digitalt/fysiskt beroende på antal anmälda från respektive distrikt (preliminärt Karlskoga och Eskilstuna)

Modul 2: 14 november, Karlskoga (preliminärt) 

Kursavgift

Kursavgiften är 2500 kr per deltagare. Ta kontakt med respektive distrikt för möjlighet till subventionering.

Anmälan till utbildningen görs nedan senast 10 oktober:

Datum och tid
2021-10-24, 08:30 - 2021-11-14, 17:00
Sista anmälningsdag 2021-10-10
Platser
24 (12 lediga)
Anmäl dig
Arrangör
Värmlands Fotbollförbund
Avgift
2500 SEK