Ledarutbildning - Fotbollsskolan

Vi bjuder in till digital ledarutbildning för ledare till sommarens fotbollsskolor. Detta riktar sig både till ledare vars förening ska arrangera ”Fotbollsskolan – Lira Blågult” och ledare vars förening arrangerar fotbollsskola med ”eget” koncept.

När: tisdag den 1/6, 18.00 (digital uppkoppling hemifrån)

Det finns ett färdigt koncept med färdiga träningspass och övningar från SvFF som man kan använda sig av. För att ta del av detta så behöver man köpa häftet via denna länk.

De som arrangerar ”Fotbollsskolan – Lira Blågult” kan få ett kostnadsfritt häfte via oss, om ni som förening önskar detta så är det bara att höra av er.

Anpassningar av Fotbollsskolan

Många föreningar som planerar att arrangera Fotbollsskola i sommar kan känna osäkerhet till möjligheterna till det under rådande tid. Folkhälsomyndigheten fortsätter att poängtera vikten av fysisk aktivitet, särskild för barn, under den här tuffa tiden. SvFF och distrikten fortsätter därför att erbjuda föreningar möjlighet att använda konceptet kring Fotbollsskolan även i sommar. Om det skulle bli en sommar där fler barn än vanligt stannar hemma på semestern så kan fotbollsskolan komma att spela en ännu viktigare roll i samhället. Däremot kan det krävas vissa anpassningar. 

Här kan ni läsa mer om hur ni kan göra anpassningar av er fotbollsskola.

Datum och tid
2021-06-01, 18:00 - 2021-06-01, 20:00
Sista anmälningsdag 2021-05-31
Platser
50 (40 lediga)
Anmäl dig
Arrangör
Södermanlands Fotbollförbund