Planeringarna för kommande tränarutbildningar på hemsidan med bl a Tränarutbildning C, Tränarutbildning B Ungdom och Målvaktstränarutbildning C och B, se i menyn till vänster. Där finns också mer information gällande de olika utbildningarna.

Direktlänk till kursplanering och anmälan till kommande tränarutbildningar

Infofilmer om tränarutbildningarna, klicka på resp bild för att se filmerna.

Presentation av utbildningen - Urban Hammar, SvFF

Tränarutbildning C

Tränarutbildning B Ungdom

Målvaktstränarutbildning B

Tränarutbildning UEFA B

Inbjudan till Licensfortbildning för tränare UEFA B

Svenska Fotbollförbundet inbjuder härmed till Licensfortbildning för tränare med UEFA B-diplom.
Utbildningsplatser per ort: 30 (anmälningslänken stängs vid fullsatt kurs)

Utbildningsorter och datum
Malmö, 10-11 november 2018
Sundsvall, 10-11 november 2018
Jönköping, 17-18 november 2018
Uppsala, 17-18 november 2018
Göteborg, 24-25 november 2018
Norrköping, 24-25 november 2018

Tränarutbildningsdatum

Kursprogrammet för hösten 2018 samt våren 2019 är nu klart och ligger öppet för anmälningar. Tacksam för om ni hjälper till att sprida informationen till era ledare. Tillkommer gör den nya Tränarutbildning A Ungdom som vi inte planlagt ännu, men förhoppningen är att den kommer redan nu i höst (4 kursdagar = 2 helger, mer info kommer om detta).

Nytt kring Målvaktstränarutbildning C är att det nu finns en kvällsvariant för de som tidigare gått "vanliga" TU C.

Länk till webben, planering och anmälan

Inbjudan tränarutbildning UEFA B 2018-2019

Tränarutbildning UEFA B vänder sig till seniortränare. Deltagare med godkänt resultat från kursen erhåller UEFA-B Diploma. Tränarutbildning UEFA B tar upp alla delar av fotbollen som berör en tränare - den speglar kompetensen som en modern tränare behöver för att leda sitt lag och sina spelare till större kunnande och förmåga. En toppmodern tränarutbildning med hög ambitionsnivå!

Innehåll
UEFA B bygger vidare på spelarutbildningsplanens nivå 4, som omfattar 16-19 år, och har en seniorinriktning där matchen och tävlingsmomentet har högre prioritet än i SvFF:s ungdomstränarutbildningar. På UEFA B möter du ett innehåll som ger dig kompetens att coacha ditt lag mot både resultat och utveckling.

Kursupplägg
Kursen arrangeras av Uppland ,Södermanland, och Västmanland. Genomförandet består av sex kursmoduler á två dagar plus en dag med matchanalys. Mellan varje kursmodul skall deltagarna jobba med webbaserade uppgifter. Deltagarna anmäler sig till hela utbildningen och kursen är sammanhängande.

Inbjudan i sin helhet

Visa alla nyheter