Planeringarna för kommande tränarutbildningar på hemsidan med bl a Tränarutbildning C, Tränarutbildning B Ungdom och Målvaktstränarutbildning C och B, se i menyn till vänster. Där finns också mer information gällande de olika utbildningarna.

Direktlänk till kursplanering och anmälan till kommande tränarutbildningar

Infofilmer om tränarutbildningarna, klicka på resp bild för att se filmerna.

Presentation av utbildningen - Urban Hammar, SvFF

Tränarutbildning C

Tränarutbildning B Ungdom

Målvaktstränarutbildning B

Tränarutbildning UEFA B

Inbjudan tränarutbildning A ungdom

Vi har nu släppt kursdatum för den nya Tränarutbildningen A Ungdom. Kursen kommer att gå i Eskilstuna och är 2 helger. Första helgen är 9-10 februari och den andra är 30-31 mars. Svenska Fotbollförbundets tränarutbildning A ungdomvänder sig till alla ungdomstränare med ambition att leda och coacha sina spelare med moderna lärandemetoder och högsta kvalité när det gäller träningsinnehåll och individuell uppföljning, allt för att uppnå optimerad utveckling och nöjda spelare. Kursen innebär en progression i förhållande till innehållet i SvFF tränarutbildning B ungdom och UEFA B. Även tränare med diplom från högre kurser är välkomna att delta eftersom tränarutbildning A ungdom utgör ett viktigt kompetenstillskott för alla tränare.

Anmälan sker via föreningens FOGIS-inloggning eller via webben: https://sodermanland.svenskfotboll.se/information/?scr=course&fktype=1&fktype=2&fiid=365&fkkid=1&ffid=17&sorting=1

Tränarutbildningsdatum

Kursprogrammet för hösten 2018 samt våren 2019 är nu klart och ligger öppet för anmälningar. Tacksam för om ni hjälper till att sprida informationen till era ledare. Tillkommer gör den nya Tränarutbildning A Ungdom som vi inte planlagt ännu, men förhoppningen är att den kommer redan nu i höst (4 kursdagar = 2 helger, mer info kommer om detta).

Nytt kring Målvaktstränarutbildning C är att det nu finns en kvällsvariant för de som tidigare gått "vanliga" TU C.

Länk till webben, planering och anmälan

Visa alla nyheter