Information distriktslaget P03

Vi följer SvFF inriktning i vår spelarutbildning och det innebär ingen selekterad verksamhet förrän det år spelaren fyller 15 år. Samt att vi endast skall genomföra fyra tillfällen med selekterad verksamhet innan Utvecklingslägret i Halmstad. Övriga träffar kommer bli öppna träningar i respektive zon där våra ansvarig FU kommer och leder träningen, alla välkomna, anmälan krävs. Förutom detta så följer vi ålderskullen i spelarnas hemmamiljö.

Den första träffen genomfördes i helgen med en träning samt dubbelmatch mot Västmanland i Katrineholm, nästa träff blir en dubbelträning i Oxelösund 7/4, Svealandsläger i Enköping 10-12 maj samt match mot Uppland 20 juni. Utvecklingslägret är 1-6 juli i Halmstad.

Ledarstab för P03 är Jan "Lillis Frank, Fredrich Innocenti, Peter Tillqvist.

Fotbollshälsningar
Fredrik Jansson
Spelarutbildningsansvarig Pojkar
Södermanlands FF