SöFF Årsmöte

Torsdag 9 mars hölls det hundrade Årsmötet i Södermanlands Fotbollförbund i ett fullsatt Best Western Plaza i Eskilstuna. 50 föreningar med sammanlagt 109 röster plus ytterligare ett 70-tal åhörare på plats. Årsmötesklubban svingades med god hand av Jimmy Jansson, kommunalråd i Eskilstuna. Avgående ordföranden Jens Persson avtackades liksom Thomas Larsson efter 31 år i förbundets verksamhet. Thomas valdes senare till ny hedersledamot. Nya ordföranden Nina Lindström och nya ledamöterna Elin Duan och Håkan Nystedt hälsades välkomna. Ledamöterna Jaan Kuutmann och Metin Yidirim omvaldes dessutom. Det innebär att styrelsen kommande år består av, förutom ovan nämnda, Kalle Kun, Jenny Johansson, Viveca Sjöberg och Mikael Skoglund.

Avtackning av Thomas Larsson och Jens Persson
Kanslichef Christian Welander avtackar Thomas Larsson och Jens Persson för deras arbete i styrelsen.

Välkomna till Nina Lindström, Elin Duan och Håkan Nystedt.
Nya ledamöterna Elin Duán, Nina Lindström och Håkan Nystedt applåderas välkomna in i styrelsen.