Barn- och ungdomsforum 2016

Årets barn- och ungdomsforum hölls under tisdagen i Malmköping och 30 föreningar var representerade.

Vi besöktes av Patrik Gustafson från Göteborgs FF som informerade om de nya spelformerna och hur man arbetat fram dessa i den arbetsgrupp inom SvFF som Patrik ingår i. Nedan hittar ni Patriks presentation i pdf format.

Mikael "Nacka" Skoglund- ordförande i Södermanlands FFs "nya" kommitté BUK -Barn- och ungdomskommittén presenterade hur kommittén var organiserad. Kommittén arbetar med utbildning och tävling för distriktets barn-, ungdomsspelare och deras ledare/tränare. Nedan finns en organisationsbeskrivning med kommitténs områden och personer.

På bilden syns de glada vinnarna av årets Fair Play pris. Vi gratulerar Nyköpings BIS P15 och Hargs BK F14 som förutom en del i vandringspriset även erhöll ett presentkort.

Presentation spelformer

Barn- och ungdomskommittén

Fair Play sammanställning