TB/RB 2019

Nu finns tävlingsbestämmelserna och representationsbestämmelserna för 2019 ute på hemsidan. Ni hittar den under "Tävling" och "TB/RB" här till vänster i menyn.

Eller så följer ni länken: https://sodermanland.svenskfotboll.se/tavling/tbrb/

Presentation F04-ledare

Ansvariga ledare (Fotbollsutvecklare) för distriktslaget F04 är nu klara, sånär som på en målvakts-FU. Ansvarig för laget är Andreas Hellmark som får Helen Johansson som assisterande. Klicka på länken nedan för en presentation av dem.

F04-presentation

Föreningsanmälan för fotbollsskolan är öppen

Landslagets Fotbollsskola har genomgått en del förändringar under vintern. Bland annat har ordet landslaget strukits från namnet och det har blivit möjligt för föreningar att själva välja vilken sportkedja de vill samarbeta med kring fotbollsskolan. Förändringarna har fördröjt processen med att öppna administrationssidan men från och med 28 januari är det möjligt för föreningar att registrera fotbollsskolor. (Klicka på rubriken för mer info)

Inbjudan Zonträningar hösten 2018-våren 2019

Dags att köra igång Zonträningarna igen! Till denna gång är det utespelare födda 2004 och 2005 som är igång under hösten, samt även födda 2006 till våren. Målvaktspassen är öppna för alla födda mellan 1999 och 2008.

Höstens pass är inlagda i schemat på hemsidan och Fogis eller webben är öppet för anmälan. OBS att ni gör separata anmälningar till resp pass. Vårens pass kompletteras så småningom. Se till att sprida informationen till berörda ledare, spelare och föräldrar i er förening.

Allmän info om Zonträningarna

Länk till webbanmälan

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter