Målvaktstränarutbildning B

Nu finns möjlighet att gå Målvaktstränarutbildning B under våren. Kursdagar 21 april och 5 maj. Läs mera här.

Kallelse/Inbjudan distriktslagsamling F03

F03 bjuder in till två tillfällen med internmatcher som första distriktslagsaktiviteter, 13 mars (OBS! flyttas till 10 april) samt 27 mars, båda i Malmköping.

Till tillfället den 10 april är spelare från Östra och Södra Zonen välkomna att anmäla sig (max 10 spelare per förening) och till tillfället den 27 mars är spelare från Norra (inkl IK Viljan) och Västra Zonen välkomna (även här max 10 spelare per förening).

Se Kallelser distriktslagssamlingar för all info om tider m m.

Anmälan görs via föreningens Fogis eller via webben (kolla med er förening hur de vill att anmälan görs).

Ny stödlinje för idrottsledare

Som en del i idrottsrörelsens arbete för en bättre och tryggare idrott för barn och unga öppnar Bris en ny telefonlinje som riktar sig till ledare och tränare inom idrottsrörelsen. Till stödlinjen, som är en del av Bris och Riksidrottsförbundets samarbete, kan ideellt engagerade såväl som anställda inom idrotten ringa för att prata om oro kring ett barn. Stödlinjen har nummer 077-44 000 42.

Ledarteamet F03

Distriktslagen för F03 och P03 kommer under hösten genom Zonträningarna så sakta börja ta form för att under våren gå igång med samlingar. Ledarna som kommer jobba med F03 är klara och får också presentera sig via länken nedan.

Ansvarig FU (Fotbollsutvecklare) F03 - Tommy Krantz
Assisterande FU F03 - Julie Rytterlund
Målvakts-FU F03 - Nina Staaf
Spelarutbildare Flick - Per Kapfält

Presentation ledarteamet F03

Grattis IFK Nyköping

Foto: Peter Sonander

Under tisdagskvällen avgjordes damernas DM-final på Mesta IP mellan Triangelns IK (div. 2) och IFK Nyköping (div. 1)

Efter en mållös första halvlek tog hemmalaget ledningen i den 65:e minuten genom Amanda Olsson, minuten senare kvitterade IFK Nyköping till 1-1 efter mål av Alma Sjödahl. Kort därefter uttökade IFK Nyköping till ställningen 1-2 genom Emilia Larsson. I matchens slutskede fastställde Alma Sjödahl slutresultatet till 1-3.

I och med segern är IFK Nyköping kvalificerade att delta i Svenska Cupen damer 2018/2019

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter